top of page
Tekengebied 1.png
Tekengebied 2.png
Tekengebied 5.png
Tekengebied 3.png
Tekengebied 2.png
Verbaas_Banner3.png
Laat Mariëlle uw crematie verzorgen

 

Wanneer uw dierbare is overleden, valt het niet mee om aan allerlei praktische zaken te denken.

Het is een intense periode waarin veel moet gebeuren. Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging ontzorgt u in dit hele proces. Zodra u er klaar voor bent, belt u voor een afspraak om de crematie vorm te geven. De organisatorische kant regel ik voor u, zodat u de tijd krijgt in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Er komt veel op u af, daarom bouwen de uitvaart stapsgewijs op. Het belangrijkste is dat de crematie past bij uw wensen van uw dierbare.

BureauAPS-Verbaas-foto-29.jpg

"Elke uitvaart wordt op maat gemaakt,

hoe groot of klein ook"

BureauAPS-Verbaas-foto-11.jpg
Vóór de crematie

 

Na de dood moeten er allerlei zaken gecoördineerd worden. U en ik samen plannen de crematie stapsgewijs. Als we op een dag genoeg besproken hebben, geeft u dat aan en gaan we morgen door. Ik sta elke dag in voor een praatje, maar niks hoeft natuurlijk. Mijn primaire rol zal adviserend zijn. U geeft uw wensen door en ik geef aan wat er mogelijk en realistisch is. Vergeet ook niet de functionele kant. Ik beraam de kosten, neem de verzekeringspolis onder de loep en sta in contact met de verzekeraar. Mijn manier van werken kenmerkt zich door het samenwerkende karakter; u en ik samen vormen een mooi laatste eerbetoon voor uw dierbare.

BureauAPS-Verbaas-foto-45.jpg
De uitvaart zelf

 

Het uitgangspunt is dat de crematie bij u en uw dierbare past. Samen bespreken we tot in detail hoe we de overledene kunnen kenschetsen en zijn of haar wensen kunnen honoreren om zo tot een eerzame plechtigheid te komen. De mogelijkheden zijn legio en ik zal aangeven waar de grenzen liggen. U geeft uw voorkeuren aan wat betreft de kist, urn, asbestemming, muziek, bloemen, rouwvervoer en teksten. Het mooiste is als de persoonlijkheid van de overledene doorklinkt tijdens de dienst. Subtiel en stil of uitgelaten en feestelijk; wees niet bang om van de standaard af te wijken, die is er namelijk niet. Wegwijzer in ons proces is het testament en de wensen van uzelf en uw overleden dierbare.

BureauAPS-Verbaas-foto-50.jpg
Als de crematie voorbij is

 

Enkele dagen na de dienst hebben we contact met elkaar en blikken we terug op de voorbije tijd. Ik herinner u ook nog even aan praktische zaken die nog open kunnen staan. Bijvoorbeeld of u aan de beëindiging van alle verzekeringspolissen en abonnementen heeft gedacht. Bank- en notariële punten bespreken we ook. Als u dankkaarten aan familie en vrienden wilt sturen help ik u daar mee. En denk ook aan de Belastingdienst! Mijn brede achtergrond met een verleden in de financiële dienstverlening zorgt ervoor dat ik u met alle aspecten van de afwikkeling kan helpen. Medemenselijkheid is een kernbegrip voor mij dat ik nooit uit het oog verlies. Neemt u contact op met Mariëlle Verbaas om een crematie door te nemen.

BureauAPS-Verbaas-foto-14.jpg

Stap voor stap

 

Op het moment dat uw dierbare overlijdt komt er veel op u af. Daarom bouwen we de uitvaart stapsgewijs op. Is het genoeg geweest voor vandaag? Dan gaan we morgen gewoon weer verder. Hierin is niets verplicht. Er moet vooral afscheid genomen worden op een manier die bij u en de overledene past. 

Heldere kostenbegroting 

 

Binnen elk budget is een passende uitvaart mogelijk. Wilt u een massief houten kist of liever een van spaanplaat met eikenfineer? Kiest u voor koffie met cake of wenst u een uitgebreide high tea? Samen bespreken we uw wensen en zoeken we naar mogelijkheden binnen het budget. Aan de hand hiervan maak ik na het eerste gesprek al een overzichtelijke kostenbegroting. 

Kosten

Kosten en verzekeringen

U kunt altijd bij mij terecht voor een uitvaart, ongeacht of en waar u verzekerd bent. U bent niet verplicht om de uitvaart te laten uitvoeren door uw verzekeraar. Daarnaast kan ik het contact met de verzekeraar verzorgen en het uit te keren bedrag van de polissen voor u opvragen. Vanuit mijn achtergrond in de financiële dienstverlening kan ik u advies geven over het financiële gedeelte van de uitvaart. 

bottom of page