top of page
Tekengebied 1.png
Tekengebied 2.png
Tekengebied 5.png
Tekengebied 3.png
Tekengebied 2.png
Verbaas_Banner3.png

Zoekt u een uitvaartondernemer in Spijkenisse?

Na het overlijden van uw dierbare, kunt u contact opnemen met Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging.

Samen maken wij een afspraak om uw wensen rondom de uitvaart te bespreken. De dagen voorafgaand aan het afscheid zal ik u ondersteunen met de voorbereidingen. Uiteraard neem ik organisatorisch veel uit handen. Stap voor stap maken we samen de juiste keuzes. Omdat ik bekend met de mogelijkheden en afscheidslocaties in Spijkenisse, werken we samen aan een passende uitvaart.

Uitvaartverzorging Spijkenisse

"De afscheidsmogelijkheden in Spijkenisse zijn eindeloos"

Voorbespreking uitvaart Spijkenisse

Voor de uitvaart 

 

In de periode voor de uitvaart moeten er veel keuzes gemaakt worden. Indien er vooraf een wensenboekje ingevuld is, gebruiken wij dit als richtlijn voor het afscheid. Als er niets vastgelegd is, adviseer ik u over de mogelijkheden, zoals de uitvaartkist, de muziek of de locatie. Samen nemen wij de tijd om passende beslissingen te nemen. Tijdens de organisatie van de uitvaart staat uw behoefte centraal.

Uitvaart regelen in Spijkenisse

Het afscheid 

 

Spijkenisse telt diverse mogelijkheden op het gebied van afscheidslocaties. Naast de kerk, kan een afscheidsdienst ook plaatsvinden in een restaurant, in de kroeg of een partycentrum. Er is meer mogelijk dan een traditioneel uitvaartcentrum. Omdat een uitvaart per persoon verschilt, probeer ik samen met u de juiste keuze voor een geschikte locatie te vinden.

Nazorg na de uitvaart in Spijkenisse

Na de uitvaart 

 

Na de uitvaart probeer ik altijd binnen een aantal dagen contact met u op te nemen. Samen nemen wij de praktische zaken door en blikken we terug op het afscheid. Wellicht komen er al vragen op u af of wilt u al wat zaken regelen, zoals de dankkaarten of verzekering. Ook na de uitvaart kan ik u ondersteunen.

Uitvaartverzorging Mariëlle Verbaas Hoogvliet

Stap voor stap

 

Na het overlijden van uw dierbare komt u voor veel keuzes te staan. Samen werken wij aan de invulling van het afscheid. Lukt iets niet vandaag? Dan gaan we morgen verder, we nemen de tijd. Een afscheid moet uiteindelijk passen bij u en de overledene.

Kostenbegroting uitvaart Spijkenisse 

 

Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging streeft altijd naar een passend afscheid voor ieder budget. Samen bespreken wij uw wensen. Na ons gesprek ontvangt u altijd een kostenbegroting. Wilt u in de dagen voorafgaand aan het afscheid iets wijzigen? Bijvoorbeeld op het gebied van catering? Dan is dat geen probleem. De kostenbegroting wordt aangepast, zodat u ten alle tijden weet waar u aan toe bent.

Wat kost een uitvaart in Spijkenisse
Kosten

Kosten en verzekering

Indien u verzekerd bent bij een uitvaartverzekeraar kunt u alsnog bij mij terecht. Het is goed om te weten dat u niet verplicht bent om de uitvaart uit te laten voeren door uw verzekeraar. Daarnaast kan ik ook de administratieve handelingen voor u regelen, zoals het uit te keren bedrag opvragen. Vanuit mijn achtergrond in de financiële dienstverlening kan ik u ook op financieel gebied adviseren en sta ik u graag bij.

Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging verzorgt ook uitvaarten in de omgeving van
Rotterdam en Hoogvliet.

bottom of page