top of page
Tekengebied 1.png
Tekengebied 2.png
Tekengebied 5.png
Tekengebied 3.png
Verbaas logo
Verbaas_Banner3.png

Uitvaart op maat


Zodra uw dierbare is overleden, kunt u telefonisch contact met mij opnemen. We maken een afspraak om de uitvaart te bespreken. De komende periode ondersteun ik u in de voorbereidingen van de uitvaart. Ik houd oog op de grote, organisatorische lijnen én de kleine details, zodat u stap voor stap de juiste keuzes kunt maken en we met elkaar tot een passend afscheid komen.

Uitvaart regelen in Hoogvliet en Rotterdam

"Elke uitvaart wordt op maat gemaakt,

hoe groot of klein ook"

Uitvaart regelen in Hoogvliet

Voor de uitvaart 

 

Zodra iemand is overleden moet er veel geregeld worden. De periode naar de uitvaart toe maakt u zelf de keuzes over bijvoorbeeld de kist en muziek, maar geef ik u wel zoveel mogelijk adviezen en richtlijnen. We nemen met elkaar de tijd om tot de juiste beslissingen te komen. Afhankelijk van uw behoefte hebben we elke dag even contact met elkaar.

Catering uitvaart Hoogvliet

Het afscheid 

 

Een afscheidsdienst in de plaatselijke kroeg met een biertje en bitterballen, vervoer in een oldtimer of een klein afscheid in de eigen achtertuin: er is meer mogelijk dan een traditionele aula en koffie met cake. Een uitvaart verschilt van persoon tot persoon en u bent vrij om hier zelf invulling aan te geven. Ik zal vooral aangeven wat er wel en niet mogelijk is.

Ondersteuning na de uitvaart in Hoogvliet

Na de uitvaart 

 

Een aantal dagen na de uitvaart hebben we contact met elkaar waarin we terugblikken op het afscheid en de nodige praktische zaken bespreken. Misschien heeft u nog verzekeringspolissen gevonden, wilt u dankkaarten sturen of heeft u vragen over de asbestemming. Ook hierbij kan ik u ondersteunen.

Uitvaartverzorging Mariëlle Verbaas Hoogvliet

Stap voor stap

 

Op het moment dat uw dierbare overlijdt komt er veel op u af. Daarom bouwen we de uitvaart stapsgewijs op. Is het genoeg geweest voor vandaag? Dan gaan we morgen gewoon weer verder. Hierin is niets verplicht. Er moet vooral afscheid genomen worden op een manier die bij u en de overledene past. 

Kosten

Heldere kostenbegroting 

 

Binnen elk budget is een passende uitvaart mogelijk. Wilt u een massief houten kist of liever een van spaanplaat met eikenfineer? Kiest u voor koffie met cake of wenst u een uitgebreide high tea? Samen bespreken we uw wensen en zoeken we naar mogelijkheden binnen het budget. Aan de hand hiervan maak ik na het eerste gesprek al een overzichtelijke kostenbegroting. 

Kostenbegroting uitvaart Hoogvliet

Kosten en verzekeringen

U kunt altijd bij mij terecht voor een uitvaart, ongeacht of en waar u verzekerd bent. U bent niet verplicht om de uitvaart te laten uitvoeren door uw verzekeraar. Daarnaast kan ik het contact met de verzekeraar verzorgen en het uit te keren bedrag van de polissen voor u opvragen. Vanuit mijn achtergrond in de financiële dienstverlening kan ik u advies geven over het financiële gedeelte van de uitvaart. 

bottom of page