top of page
Tekengebied 1.png
Tekengebied 2.png
Tekengebied 5.png
Tekengebied 3.png
Tekengebied 2.png
Verbaas_Banner3.png

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Rotterdam?

Wanneer uw dierbare is overleden, kunt u contact opnemen met Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging.

Als eerste plan ik samen met u een afspraak. In dit gesprek nemen wij uw wensen rondom deze eerste dagen en de dag van de uitvaart door. In de dagen na een overlijden komt er veel op u af.  Ik neem u bij de hand en begeleid u bij alle praktische zaken die u, in deze verdrietige tijd, moet regelen. Omdat ik bekend ben met de afscheidslocaties in Rotterdam en omgeving kan ik u goed informeren over de diverse mogelijkheden.

Uitvaartverzorging Rotterdam

“Ik begeleid nabestaanden in Rotterdam en omgeving om afscheid te nemen op een manier die bij hen past.”

Voorbespreking uitvaart Rotterdam

Voor de uitvaart 

 

Na een overlijden is er, naast het verdriet, veel wat geregeld moet worden. Er komen wellicht een hoop vragen op u af. Als de wensen van de overledene bekend zijn, zullen wij deze samen doornemen.

Als er nog geen wensen bekend zijn, ga ik samen met u de mogelijkheden bekijken die het beste bij u passen. Uw wensen en behoeften staan bij deze keuze voorop. Wij zullen deze op een rustige manier doornemen, stap voor stap. Ik neem de tijd voor u.

Uitvaart regelen in Rotterdam

De dag van de uitvaart

 

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor een stijlvolle en passende afscheidslocatie in de omgeving van Rotterdam. Er is een keuze in traditionele afscheidslocaties zoals kerken en uitvaartcentra. Maar misschien heeft u zelf een locatie in gedachten. Bijvoorbeeld een favoriet restaurant of misschien wel bij u in de achtertuin. Samen kijken wij naar de juiste plaats voor de uitvaart van uw dierbare.  

Nazorg na de uitvaart in Rotterdam

Na de uitvaart 

 

Enkele dagen na de uitvaart zullen wij elkaar weer spreken.

Na de intensieve dagen waarin wij elkaar hebben leren kennen vind ik het fijn om te weten hoe het met u gaat.
Daarnaast ben ik benieuwd hoe u de dag van de uitvaart heeft ervaren.
Na de uitvaart komen er nog meer praktische zaken op u af.  Wellicht heeft u vragen waar ik u mee kan helpen. U kunt ook bij mij terecht voor financiële vragen en praktische vragen.

marielle-rouwdrukwerk.jpg

Stap voor stap

 

Wij bespreken samen het aantal genodigden en het verloop van de dag van de uitvaart. Een uitvaart verschilt van persoon tot persoon en u bent vrij om hier zelf een invulling aan te geven. Ik kan u bijvoorbeeld advies geven over de uitvaartkist of het vinden van een geschikte begraafplaats of crematorium. Misschien heeft u zelf een idee bij de invulling van het afscheid. Ik zal aangeven wat er wel en niet mogelijk is. Zo kunnen wij samen uw wensen en ideeën zoveel mogelijk realiseren.

Wat kost een uitvaart in Rotterdam?

 

Met ieder budget is een passend afscheid te realiseren.

Tijdens de bespreking van uw wensen en ideeën zullen wij tevens uw budget en de te verwachte kosten bespreken. Op deze manier weet u waar u aan toe bent. Na ons gesprek maak ik een kostenbegroting welke ik met u zal delen.
Soms komt u als nabestaande op een later, rustig, moment toch nog met een ander idee of inzicht. Dat is geen probleem. De kostenbegroting kunnen we, in aanloop naar de dag van de uitvaart, nog aanpassen.

Wat kost een uitvaart in Rotterdam?
Kosten

Kosten en verzekeringspolissen

U kunt ook bij mij terecht als u over een uitvaartverzekering beschikt. Een uitvaartverzekering hebben betekent niet dat u de uitvaart uit moet laten verzorgen door uw verzekeraar. U kunt er ook voor kiezen om het uit te keren bedrag op te vragen. Vanuit mijn financiële achtergrond kan ik u adviseren op het gebied van uw huidige verzekeringspolissen. Ik wil u hier graag bij helpen.

Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging verzorgt ook uitvaarten in de omgeving van Rotterdam-ZuidHoogvliet en Spijkenisse

bottom of page