top of page
Tekengebied 1.png
Tekengebied 2.png
Tekengebied 5.png
Tekengebied 3.png
Tekengebied 2.png
Verbaas_Banner3.png

Uitvaartondernemer in Rhoon en omstreken

Als uw dierbare overlijdt, wordt dit eerst officieel vastgesteld door de arts. Vervolgens kunt u contact opnemen met Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging.

Nadat wij een afspraak gemaakt hebben, kom ik bij u op bezoek. Samen bespreken wij de invulling van de uitvaart en neem ik organisatorisch veel uit handen. Door keuzes voor te leggen en te overwegen, werken wij toe naar de dag van de uitvaart. In Rhoon zijn diverse mogelijkheden voor een passend afscheid.

Uitvaartverzorging Rotterdam-Zuid

“In Rhoon en omgeving begeleid ik nabestaanden om afscheid te nemen op een passende manier.”

Voorbespreking uitvaart in Rotterdam-Zuid

Voor de uitvaart 

 

De dagen voor de uitvaart staan in het teken van keuzes maken. Wellicht heeft uw dierbare voor zijn of haar overlijden al een wensenboekje ingevuld? Dan gebruiken wij dat als richtlijn voor de uitvaart. Mocht er nog niets vastgelegd zijn, dan nemen wij stap voor stap en in alle rust de mogelijkheden door. We kiezen een uitvaartkist, de muziek en uiteraard een geschikte locatie in Rhoon of omgeving.

Uitvaart regelen in Rotterdam-Zuid

Het afscheid

In Rhoon zijn diverse locaties waar een uitvaart plaats kan vinden. Er zijn veel meer mogelijkheden dan een uitvaartcentrum of de kerk. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant, kroeg of partycentrum. Samen bespreken wij de opties en kijken wij waar het afscheid het beste plaats van vinden. Vervolgens onderhoud ik het contact met de locatie en organiseer ik het afscheid.

Nazorg na de uitvaart in Rotterdam-Zuid

Na de uitvaart 

 

Binnen een aantal dagen na de uitvaart probeer ik contact met u op te nemen. Uiteraard om terug te blikken op het afscheid, maar ook om u te adviseren indien nodig. Het kan zijn dat er veel zaken op u afkomen en dat u niet weet waar u moet beginnen. Ik kan u hierin ondersteunen of eventueel doorsturen naar een specialist uit mijn netwerk.

Overlijden melden Rotterdam-Zuid

Stap voor stap

 

Na het overlijden werken we samen stap voor stap naar de dag van de uitvaart toe. Het is belangrijk om de tijd te nemen. Lukt het de eerste dag niet om een bepaalde keuze te maken? Geen probleem, dan gaan we de volgende dag weer verder.

Tarieven uitvaart in Rhoon

 

Uiteraard streeft Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging altijd naar een afscheid op maat voor ieder budget. Door goed te luisteren naar uw wensen en uw mogelijkheden organiseren wij samen een passende uitvaart. Na het eerste gesprek ontvangt u altijd een kostenbegroting, zodat u weet waar u aan toe bent. Wordt er iets gewijzigd? Dan wordt de begroting ook aangepast en houd ik u op de hoogte van de tarieven.

Wat kost een uitvaart in Rotterda-Zuid?
Kosten

Heeft u een uitvaartverzekering?

Wellicht heeft u een uitvaartverzekering afgesloten, maar wilt u de uitvaart uit laten voeren door Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging. Het is goed om te weten dat u volledige keuzevrijheid heeft. Vanuit mijn achtergrond in de financiële dienstverlening kan ik u adviseren over de mogelijkheden. Ook kan ik het uit te keren bedrag voor u opvragen bij de verzekeraar. Ik wil u hier graag bij helpen.

Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging verzorgt ook uitvaarten in de omgeving van Hoogvliet, Spijkenisse en Rotterdam

bottom of page