top of page

Over Mariëlle Verbaas

 

Sinds 2008 ben ik werkzaam als gediplomeerd uitvaartverzorgster in Zuid-Holland en in 2016 heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandige aan de slag te gaan als uitvaartondernemer in Hoogvliet. Inhoudelijke kennis van dit bijzondere vak heb ik opgedaan tijdens de opleiding Uitvaartverzorgster bij Docendo, die ik succesvol heb afgerond. Daarnaast heb ik veel praktijkervaring opgedaan bij grote uitvaartondernemers. Door mijn vrijwilligerswerk in een hospice weet ik hoe ik naasten zoveel mogelijk kan ondersteunen, ook voorafgaand aan een overlijden. 

Tekengebied 1.png
Tekengebied 2.png
Tekengebied 5.png
Tekengebied 3.png
Tekengebied 2.png
Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging Hoogvliet

Tijdens mijn werk als uitvaartverzorgster vind ik het belangrijk om de persoonlijke aandacht, rust en zorg te geven die mensen verdienen, vooral tijdens zo’n verdrietige periode. Dit zit grotendeels in de tijd nemen en ontzorgen. Moeten er bijvoorbeeld foto’s uit een fotoalbum gehaald worden? Dan neem ik dat van u over. En heeft u een bijzonder muziekstuk in gedachten? Dan zorg ik ervoor dat dit op de locatie terechtkomt. Op deze manier kunt u zich richten op het naderende afscheid.

Beluister mijn Podcast

Zuid-Holland als werkgebied

Als echte Rotterdamse werk ik als uitvaartverzorgster vanuit Hoogvliet. De Rotterdamse mentaliteit ziet u ook terug in mijn werkwijze. Ik vind het belangrijk dat de mensen die ik begeleid open naar mij toe kunnen komen om hun wensen bespreekbaar te maken. Daarom ben ik vanuit zachtheid direct en duidelijk. Gaat iets niet lukken? Dan zal ik dat eerlijk zeggen. Door mijn werkervaring heb ik veel contacten in Zuid-Holland, dus ook buiten Rotterdam, zoals Hoogvliet, Rhoon, Spijkenisse en Poortugaal, ken ik de weg. Dit maakt dat opbaarlocaties, begraafplaatsen en crematoria in de hele regio tot mijn beschikking zijn. Voor een afscheid in bijvoorbeeld Poortugaal, Spijkenisse, Rhoon en daarbuiten kunt u altijd contact met mij opnemen.

"Rotterdam was ooit diep geraakt, maar heeft zijn hart nooit verloren. Ook een overlijden kan een grote steek in het hart brengen. Toch kan een liefdevol en passend afscheid het begin zijn van de wederopbouw – zoals ook onze bijzondere stad dat heeft gedaan"

Details uitvaartverzorging Mariëlle Verbaas Hoogvliet

Oog voor detail 

 

Richard, Mitch en Shadeé  - Wij willen je heel erg bedanken voor je hulp, steun en aandacht. Hierdoor viel er heel wat van onze schouders en dat gunnen wij jou natuurlijk ook, daarom dit kleine gebaar.

Kinderen betrekken bij een uitvaart in Hoogvliet

Aandacht voor kinderen

 

Desiree,  mentor klas P2B - Bedankt voor je extra oog en zorg voor mijn leerlingen/de klasgenoten van Surjel gisteren.

Lees ook: Kinderen betrekken bij de uitvaart.

Liefdevolle uitvaartverzorging Hoogvliet

Liefde in de kleine dingen

 

Rita - Ik wil je nog even bedanken dat je toch nog een mooi gedicht hebt voorgelezen en dan vooral met de 2 mooie zinnetjes van mij "Zo ver weg en toch dichtbij" bent begonnen bij mijn moeder. Nogmaals mijn hartelijke dank, voor alles.

Uitvaartverzorging Rotterdam
bottom of page