top of page
Tekengebied 1.png
Tekengebied 2.png
Tekengebied 5.png
Tekengebied 3.png
Tekengebied 2.png
Verbaas_Banner3.png

Mariëlle Verbaas, uw uitvaartondernemer in Rotterdam-Zuid

Na een overlijden in de omgeving van Rotterdam-Zuid, zoals Spijkenisse en Hoogvliet, kunt u contact opnemen met Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging.

Samen bespreken wij de invulling van de uitvaart. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en het te besteden budget. Door u bij de hand te nemen, begeleid ik u door deze dagen heen. Omdat ik bekend ben met de vele afscheidslocaties en diverse mogelijkheden kan ik u hierin geheel vrijblijvend adviseren. Samen werken wij aan een passend afscheid.

Uitvaartverzorging Rotterdam-Zuid

“Als zelfstandig uitvaartverzorgster werk ik volledig onafhankelijk en ben ik niet gebonden aan specifieke locaties of verzekeraars”

Voorbespreking uitvaart in Rotterdam-Zuid

Voor de uitvaart 

 

Als eerste zullen wij samen een afspraak plannen. In dit eerste gesprek kunt u al uw wensen en ideeën aan mij doorgeven. Daarnaast zult u ook veel vragen hebben, wellicht over de mogelijkheden of de kosten. Door de tijd voor u te nemen, kunt u de juiste keuzes maken. Na het eerste gesprek krijgt u direct van mij een kostenplaatje van uw keuzes, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Uitvaart regelen in Rotterdam-Zuid

Stap voor stap

Bij een uitvaart zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden. U kunt denken aan een sobere en intieme uitvaart of juist aan een viering van het leven.
De mogelijkheden in Rotterdam-Zuid en omstreken kan ik u laten zien. Ook kan ik met u meedenken over bijvoorbeeld de rouwkaart, de locatie of het gewenste rouwvervoer. Alles wat voor u belangrijk is om de uitvaart naar uw wens in te vullen. Lukt iets niet op de eerste dag, dan is dat geen probleem. We zullen de dag erna weer verdergaan. We doen het samen, stap voor stap.

Nazorg na de uitvaart in Rotterdam-Zuid

De dag van de uitvaart 

 

Samen met u ga ik op zoek naar de juiste locatie voor uw afscheidsdienst. Omdat de mogelijkheden in Rotterdam-Zuid en omstreken mij bekend zijn, kan ik u adviseren over de diverse locaties. Bent u op zoek naar een groene buitenlocatie of naar een intieme dienst in uw plaatselijke dorpshuis? Wij zullen dit samen bespreken en daarna kunt u de praktische invulling met een gerust hart aan mij overlaten.

Overlijden melden Rotterdam-Zuid

Na de uitvaart

 

Enkele dagen na de uitvaart zal ik contact met u opnemen. Na deze intensieve tijd die wij samen hebben doorgebracht wil ik graag weten hoe het met u gaat. Ook ben ik benieuwd hoe u de week en de dag van de uitvaart heeft ervaren.

Na de uitvaart zullen er ook nog vragen bij u opkomen. Door dit aan te geven, kan ik u eventueel doorverwijzen naar specifieke instanties.

Kostenbegroting uitvaart Rotterdam-Zuid

 

Voor elke budget kunnen wij samen een passend afscheid realiseren. Op een transparante manier kan ik u informeren over de kosten die horen bij bepaalde keuzes. Ook kunnen wij samen kijken naar een (eventuele) betere keuze, passend bij uw budget.
De kostenbegroting voor de totale uitvaart stel ik al voor u op na ons eerste gesprek. Mocht u later op een rustig moment toch nog een andere keuze willen maken is dit geen probleem.

Wat kost een uitvaart in Rotterda-Zuid?
Kosten

Bent u verzekerd?

Bent u in het bezit van een uitvaartverzekering? Dit betekent niet dat u geen keuzes heeft met betrekking tot de uitvaart. Ook met een uitvaartverzekering kunt u gewoon bij mij terecht voor het regelen van de gehele uitvaart in Rotterdam-Zuid. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het uit te keren bedrag op te vragen bij uw verzekeraar. Vanwege mijn financiële achtergrond kan ik u helpen of advies geven op het gebied van financiële zaken en uw verzekeringspolissen.

Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging verzorgt ook uitvaarten in de omgeving van Hoogvliet, Spijkenisse en Rotterdam

bottom of page