top of page
Tekengebied 1.png
Tekengebied 2.png
Tekengebied 5.png
Tekengebied 3.png
Tekengebied 2.png
Wensen uitvaart Hoogvliet vastleggen

Leg vooraf uw wensen vast

Het biedt rust om wensen over een laatste afscheid te bespreken en vast te leggen, ook als dit nog ver weg lijkt. Het kan zijn dat u binnenkort te maken krijgt met een overlijden of dat u informatie op papier wilt zetten voor later. In beide gevallen kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Zo heeft u een leidraad als uw dierbare overlijdt en heeft u vooraf belangrijke beslissingen genomen. In ons gesprek kunnen we de volledige uitvaart vastleggen, maar het is ook mogelijk om alleen kennis te maken.

Wilsbeschikking opstellen

Uw uitvaartwensen kunnen opgenomen worden in een wilsbeschikking. Dit is een overzicht waarin verschillende wensen zijn opgeschreven, wat nabestaanden kunnen gebruiken bij het regelen van de uitvaart. Het opstellen van een wilsbeschikking is niet verplicht, maar kan wel veel rust bieden. Ik help u graag bij het vastleggen van uw wensen. 

U kunt hieronder het boekje “laatste wensen” downloaden. Bewaar dit boekje bij uw uitvaartverzekering en maak bij uw nabestaanden kenbaar dat uw wensen zijn vastgelegd.

Rouwbloemen op uw uitvaart? Leg uw wensen vast.

"Op het moment dat het grote verdriet dan komt, is de basis al vastgelegd"

Skyline Rotterdam uitvaartverzorging Verbaas
bottom of page