Leg vooraf uw wensen vast

Het biedt rust om wensen over een laatste afscheid te bespreken en vast te leggen, ook als dit nog ver weg lijkt. Het kan zijn dat u binnenkort te maken krijgt met een overlijden of dat u informatie op papier wilt zetten voor later. In beide gevallen kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Zo heeft u een leidraad als uw dierbare overlijdt en heeft u vooraf belangrijke beslissingen genomen. In ons gesprek kunnen we de volledige uitvaart vastleggen, maar het is ook mogelijk om alleen kennis te maken.

Wilsbeschikking opstellen

Uw uitvaartwensen kunnen opgenomen worden in een wilsbeschikking. Dit is een overzicht waarin verschillende wensen zijn opgeschreven, wat nabestaanden kunnen gebruiken bij het regelen van de uitvaart. Het opstellen van een wilsbeschikking is niet verplicht, maar kan wel veel rust bieden. Ik help u graag bij het vastleggen van uw wensen. 

U kunt hieronder het boekje “laatste wensen” downloaden. Bewaar dit boekje bij uw uitvaartverzekering en maak bij uw nabestaanden kenbaar dat uw wensen zijn vastgelegd.

"Op het moment dat het grote verdriet dan komt, is de basis al vastgelegd"

Dankzij Marielle een super mooie uitvaart voor mijn man. Dit is helaas de derde uitvaart in een korte periode die zij heeft verzorgd en alledrie waren prachtig. We zijn haar zeer dankbaar!!

mei 2013

Riet en familie

Helemaal geweldig, super begeleiding. Alles is geweldig geregeld

september 2020