top of page
Tekengebied 1.png
Tekengebied 2.png
Tekengebied 5.png
Tekengebied 3.png
Tekengebied 2.png
Verbaas_Banner3.png

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in Hoogvliet?

Regel uw uitvaart in Hoogvliet bij Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging.

Na het telefoongesprek kom ik bij u langs om de wensen rondom de uitvaart te bespreken. Na ons gesprek ondersteun in u bij alle voorbereidingen en praktische zaken die geregeld moeten worden. Omdat ik al ruim 30 jaar in Hoogvliet woon en werk, heb ik een groot netwerk in deze omgeving en kan ik samen met u werken aan een uitvaart naar wens.

Uitvaartverzorging Hoogvliet

"Omdat ik al jaren in Hoogvliet woon, ken ik alle afscheidslocaties en kan ik u optimaal adviseren"

Voorbespreking Uitvaart in Hoogvliet

Voor de uitvaart 

 

Als er iemand overlijdt, komt er veel op u af. Er wordt van u gevraagd om onmogelijke keuzes te maken. Wellicht is er reeds een wensenboekje ingevuld, dan kunnen wij dit grotendeels inzetten als invulling van het afscheid. Mocht er nog niets bekend zijn over de wensen van de overledene, begeleid ik u uiteraard bij het maken van keuzes rondom de afscheidslocatie, condoleance, uitvaartkist en rouwkaart.

Uitvaart regelen in Hoogvliet

De uitvaart in Hoogvliet

 

Naast de traditionele afscheidslocaties zoals de kerk of een uitvaartcentrum, beschikt Hoogvliet ook over andere geschikte uitvaartlocaties. Wat denkt u bijvoorbeeld van een plaatselijke kroeg, een restaurant of een zaal die verhuurd wordt? Een uitvaart moet passen bij de overleden persoon en het aantal genodigden. Daarom maken wij samen de keuze voor een locatie die past bij het afscheid wat u voor ogen heeft.

Nazorg na de uitvaart in Hoogvliet

Na de uitvaart 

 

Een aantal dagen na de uitvaart zal ik contact met u opnemen voor een korte evaluatie en uiteraard om te vragen hoe het met u gaat. We kunnen samen terugblikken op het afscheid en de praktische zaken doornemen. Mocht u al vragen hebben, stel deze dan. Ook na het afscheid moet er nog veel geregeld worden, zoals financiële zaken en eventuele dankbetuigingen. Hierbij kan ik u ook van dienst zijn en ondersteunen.

Uitvaartverzorging Mariëlle Verbaas

Stap voor stap

 

Tijdens de het regelen van een afscheid moet u veel keuzes maken. Hierbij bepaalt u het tempo. Stap voor stap werken wij samen toe naar de dag van de uitvaart. Het belangrijkste is dat u terug kunt kijken op een eervol en waardig afscheid.

Kostenbegroting voor de uitvaart

 

Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging staat voor een passend afscheid voor ieder budget. Omdat wij samen uitgebreid uw wensen en de mogelijkheden doornemen rondom het afscheid, bespreken wij ook het beschikbare budget. Na ons gesprek maak ik een kostenbegroting, zodat u weet waar u aan toe bent. Verandert er iets in aanloop naar de dag van de uitvaart? Dan is dat geen enkel probleem. Tussentijds wordt de eerder gemaakte kostenbegroting aangepast.

Wat kost een uitvaart in Hoogvliet?
Kosten

Kosten en verzekeringspolissen

Ook als u over een uitvaartverzekering beschikt, kunt u gewoon bij mij terecht. Dat betekent ook niet dat u geen geld uitgekeerd zult krijgen. Vanuit mijn financiële achtergrond kan ik u adviseren op het gebied van bestaande verzekeringspolissen. Ik denk graag met u mee.

Mariëlle Verbaas Uitvaartverzorging verzorgt ook uitvaarten in de omgeving van
Rotterdam en Spijkenisse.

bottom of page